DIMENZIJE: 165x255cm
MATERIAL: t4 - tkanina najvišje kakovosti ; NAOMI 324

OPIS:
Ozke in tanke linije a hkrati udobne sedežne in naslonske blazine z valovitim izgledom. Sedežna garnitura Toscana preprosto navduši. Kvalitetno polnjene sedežne blazine nam nudijo zares udobno sedenje.


DIMENZIJE: 290x235cm
MATERIAL: Tkanina t4 - ANDANTE 15 - tkanina višje kakovosti, obdelana z aqua clean tehnologijo

OPIS:
Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.


DIMENZIJE: 305 x 240cm + 2 x vzglavnik.
MATERIAL: Tkanina T4 AQUA CLEAN: MINERVA 156 in blazine KEOPS 248

OPIS:
Sedežna ima vgrajeno kvalitetno izvlečno ležišče in prostoren izvlečni predal.

Oglejte si več fotografij sedežne z ležiščem in predalomDIMENZIJE: 321x200cm + 2x električni izvlek sedeža
MATERIAL: u9 - usnje najvišje kakovosti DENVER 506084

OPIS:
Sedežna garnitura CABANA je odlična rešitev za zahtevnega uporabnika, ki želi imeti vrhunsko kakovost in vrhunsko udobje. Sedežna garnitura nudi udobno sedišče, stopenjsko nastavljivi vzglavniki nudijo optimalno podporo vratu in glave. Sedežna garnitura ima vgrajen električni pomik sedišča s čimer sedalno površino lahko povečamo iz 60cm na 82cm


DIMENZIJE: 200x300cm + predal + ležišče + vzglavnik
MATERIAL: t2 -tkanina srednje kakovosti: osnova: Kabal 9903, naslonske blazine: Aquarel 3372

OPIS:
Sedežna garnitura Napoli je izredno uporabna in vsestranska. Ima prostorno ležišče za dve osebi. Ležišče je izdelano na osnovi vzmetnice zato se lahko uporablja za vsakovnedno spanje. Vsebuje tudi prostoren predal, ter premični vzglavnik ki nudi optimalno podporo vratu in glavi.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture NapoliDIMENZIJE: 255x165cm z ležiščem in premičnim vzglavnikom
MATERIAL: T2 - tkanina srednje kakovosti Rugana

OPIS:
Sedežna garnitura Lima z mehkimi in udobnimi blazinami je idealna za razvajanje. Pomožno ležišče, ki ga lahko izvlečemo izpod sedišča nam poveča ležalno površino ali pa je kot dodatek za noge, da je sedenje oziroma poležavanje še prijetnejše. Premični tabure lahko uporabimo kot dodatni sedež ali kot podaljšek sedežne garniture.

Oglejte si več fotografij sedežne garniture LimaDIMENZIJE: 180 x 220cm
MATERIAL: Usnje U8 - usnje višje kakovosti - GHIBLI SESAMO

OPIS:
Oblazinjena klop Bora se izdela po dimenziji in obliki za določen prostor. Klopi so primerne za jedilnico - kot jedilniški koti ali kot oblazinjeni elementi v predsobah, poslovnih prostorih, čakalnicah.


DIMENZIJE: 175 x 320cm. 2 x motorni relax sedež. 1 x električni vzglavnik.
MATERIAL: Tkanina T4 - LINOVA 62

OPIS:
Sedežna Crocus je več kot izdealna za uživanje. Relax funkcije in stopenjsko nastavljive blazine.

Oglejte si več fotografij in video z mehanizmi


Električni mehanizmi za premik v relax in nastavitev vzglavnika. Vse s pomočjo tipke med sedežema.


DIMENZIJE: 245x300cm
MATERIAL: U9 - usnje najvišje kakovosti, EMOTION 253024

OPIS:
Sedežna garnitura Cardiff z mogočnimi potezami nudi vrhunsko udobje. Širok ležalnik omogoča ležerno uporabo sedežne garniture. Vzglavniki so na vseh naslonjalih nastavljivi in jih lahko nastavimo na poljubno pozicijo. Ko so vzglavniki spuščeni je višina naslonjala 85cm, ko so nastavljeni na najvišjo pozicio je višina naslonjala 100cm. So odlična podpora vratu in glavi.


DIMENZIJE: 310x215cm + klop 130x65cm + vzglavnik
MATERIAL: Tkanina T4- tkanina višje kakovosti, obdelana z aqua clean tehnologijo OTARU 213

OPIS:
Sedežna garnitura Life je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine.


DIMENZIJE: 270x195cm + ležišče + predal + vzglavnik
MATERIAL: T2 - tkanina srednje kakovosti YUCATAN 07

OPIS:
Sedežna garnitura Life LE je namenjena vsem tistim, ki si na sedežni garnituri poleg sedenja zaželijo tudi udobnega poležavanja. Odlikujejo jo mehke linije, široke sedalne površine in enostavno premične blazine. Nadgrajena izvedba z raztegljivim ležiščem in vdelanim predalom predstavlja idealno rešitev ob nenapovedanem obisku prijateljev.


DIMENZIJE: 303 x 200cm
MATERIAL: T4 – tkanina višje kakovosti NAOMI 213 - AquaClean

OPIS:
Sedežna CAVAN ima stopenjsko nastavljivo hrbtišče. Vse naslone lahko stopenjsko nastavimo na poljubno pozicijo. Sedežna je dvignjena na 16cm kovinskih nogah.


DIMENZIJE: 293 x 220cm
MATERIAL: Usnje U8 - GHIBLI FOSSIL

OPIS:
Sedežna Cabana z električnim pomikom sedeža na dvosedu. Posamezno lahko s tipko sedež na dvosedu pomaknemo za 25cm naprej. Stopenjsko nastavljivi vzglavniki za maksimalno udobje.


DIMENZIJE: 204x 136 cm + miza 68 x 68 cm
MATERIAL: TKANINA - LILIUM 701/LILIUM 6

OPIS:
Kotna postavitev sedežne Nubo, ki je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki daje bolj zračni videz oblazinjenega elementa. Premična miza pa služi kot odlična odlagalna površina. Visoke noge pa omogočajo enostano čiščenje prostora pod sedežno.


DIMENZIJE: 310 x 272cm vključuje:
- 2x mehanski relax
- 1x motorna relax funkcija
- 3x nagibni vzglavnik
MATERIAL: Usnje U9 - usnje najvišje kakovosti - SUAVE FANGO

OPIS:
Sedežna garnitura Rocco na najboljši način združuje oblikovno dovršenost in visoko raven udobja. Njena posebnost je nadgradnja s kvalitetnim relax-mehanizmom, ki ob enostavni uporabi posamezni sedalni del spremeni v udoben naslonjač.

Dodatna namestitev vzglavnikov z nastavljivim naklonom še poudari njene sodobne linije in zagotovi kvalitetno oporo za glavo.


DIMENZIJE: 267x190cm + 2x vzglavnik 78cm + 1x motorni relax + 1x mehanski relax
MATERIAL: U9 - usnje najvišje kakovosti

OPIS:
Združuje dovršeno obliko zaobljenih linij, zračnost odprtih delov ter funkcionalnost sedežnih in naslonskih delov. V oba sedežna elementa sta vgrajeni relax funkciji (1x motorna, 1x mehanska) z vzglavnikom kar omogoča vrhunsko sedenje ali ležanje


DIMENZIJE: 279 x 200 + premični tabure 65x85cm
MATERIAL: RUGANA 24

OPIS:
Sedežna garnitura Lima z mehkimi in udobnimi blazinami je idealna za razvajanje. Pomožno ležišče, ki ga lahko izvlečemo izpod sedišča nam poveča ležalno površino ali pa je kot dodatek za noge, da je sedenje oziroma poležavanje še prijetnejše. Premični tabure lahko uporabimo kot dodatni sedež ali kot podaljšek sedežne garniture.


DIMENZIJE: 290 x 210cm vključuje:
- 1x vzglavnik
MATERIAL: Tkanina T3 - tkanina višje kakovosti: PRINCES 10 in PRINCES 4

OPIS:
Sedežna garnitura Venezia s svojimi ravnimi linijami pravilno zapolni vsak bivalni prostor. Njeno kvalitetno vzmetenje je zagotovilo za udobno in pravilno sedenje.

Navdušila bo vse tiste, ki želijo svoj bivalni prostor zapolniti s preprostim a kvalitetnim udobjem.


DIMENZIJE: 2 x enosed 68cm in 1x miza 68 x 68cm
MATERIAL: Tkanina T2 - FORTIS 35

OPIS:
Zofa Nubo je namenjena za opremo poslovnih prostorov, čakalnic, predsob v stanovanju ter za prostore, kjer želimo združiti funkcionalnost in preprost a moderen izgled.

Nubo je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki. Idealno za čiščenje pod sedežno in bolj zračen videz samega oblazinjenega elementa.

Elemente lahko sestavimo v kotno postavitev ali jih imamo razporejene posamezno. Posebnost modela NUBO je tudi miza, ki jo lahko uporabimo kot kotni element ali kot klubsko mizico.


DIMENZIJE: 172x 202cm + MIZA 68X68cm
MATERIAL: Tkanina: FORTIS 35

OPIS:
Nubo je na dvignjenih nogah iz inox nerjavečega materiala s plastičnimi drsniki. Idealno za čiščenje pod sedežno in bolj zračen videz samega oblazinjenega elementa.


DIMENZIJE: 255 x 315cm
MATERIAL: Tkanina T4: ANDANTE 02 - Aquaclean tkanina

OPIS:
Sedežna garnitura Feel bo kot središčni pohištveni element s svojim polnim, a hkrati lebdečim izgledom in s kvalitetnim udobjem na pravi način zapolnil vsak večji bivalni prostor in navdušil predvsem uporabnike, ki so mladi po srcu.

Garnitura Feel pooseblja občutek udobja. Njen zaščitni znak so enostavno nastavljivi hrbtni nasloni in večnamenski prilagodljiv rokonaslon, ki se lahko ob prijetnem poležavanju na prostornem in kvalitetno vzmetenem sedišču uporabi tudi kot vzglavnik.


DIMENZIJE: 271x215cm z izvlečnim sedežem in vzglavnikom 90cm!
MATERIAL: Usnje U8- PACIFIK ICE

OPIS:
Sedežna garnitura Nepal prostor napolni z eleganco. Ponuja široke sedalne in ležalne površine, ki kar vabijo k pravilnemu in udobnemu sedenju ter brezskrbnemu poležavanju. Sedežna garnitura ima vgrajen izvlečni sedež, kjer se globina sedeža pošira iz 60cm na 82cm.


DIMENZIJE: počivalnik + vzglavnik
MATERIAL: u7 - usnje srednje kakovosti SAMOA MILK

OPIS:
Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.


DIMENZIJE: Počivalnik + vzglavnik z mehanskim nagibom
MATERIAL: u9 - usnje najvišje kakovosti EMOTION 30284

OPIS:
Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje
04/517 05 50
info@zakelj.si

Program Žakelj je nazorno predstavljen v naših salonih ter na izbranih prodajnih mestih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu